Kaikukortti Savonlinnan Teatterissa

KAIKUKORTTI

Savonlinnan Teatterille on tärkeää tarjota kulttuurin tuomaa hyvinvointia myös niille, joilla ei ole tiukan taloudellisen tilanteen vuoksi mahdollista päästä teatteriesityksiin.

Savonlinnan Teatteri on mukana kaikukorttikokeilussa. Teatterin omiin esityksiin (ei koske vierailuesityksiä, yhteistuotantoja, konsertteja) saa vapaalipun näyttämällä henkilökohtaista kaikukorttia. Vapaalippu on saatavilla ovilipunmyynnistä tuntia ennen esityksen alkua. Kaikukortti ei käy Prisman, R-kioskin myyntipisteissä – eikä lippuja voi lunastaa netin kautta. Savonlinnasalin narikkapalvelu ei kuulu kaikukorttiverkostoon, joten vaatesäilytykseen tulee varata 2,00 € tullessaan esitykseen.

Ajantasaisen lipunmyyntitilanteen näet www.lippu.fi-sivustolta sen tapahtuman kohdalta, jonne olisitte tulossa. Suosittelemme noutamaan lipun hyvissä ajoin ovilipunmyynnistä.

Mikä on kaikukortti?

Kaikukortti on kortti, jolla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja ja kurssipaikkoja Savonlinnan Kaikukortti-verkostoon kuuluviin kulttuuripalveluihin. Kaikukortin saavat yli 16-vuotiaat kaikukortti-kokeilussa olevien sosiaali-ja terveysalan toimijoiden asiakkaat, jotka kokevat, että taloudellinen tilanne on niin tiukka, ettei ole mahdollista käyttää maksullisia kulttuuripalveluja. Kaikukortin saaminen ei edellytä tietyn tulorajan alittamista.

Aiemmat julkaisut

8.2.2018 15:49 Kaikukortti Savonlinnan Teatterissa
30.1.2018 14:29 Viimeisen suuren rakastajan kevään loput esitykset on korvattu Avioliittosimulaattorin esityksillä